Over Hendrickx Carl

Over advocaat mr. Carl Hendrickx, specialist in bouwrecht en handelshuur

Mr. Carl Hendrickx is een zeer ervaren advocaat die zich er al 23 jaar lang voor inzet dat het recht zijn loop heeft. Hij is lid van de Balie van Antwerpen en een van de advocaten van het Antwerpse Advocatenkantoor Dyck, dat in 1960 door mr. Jef Dyck is opgericht.

Binnen dit kantoor staat mr. Hendrickx samen met zijn vennoot mr. Soames Maes in voor de gespecialiseerde jurisprudentie van het bouwrecht. Een andere specialisatie van hem is handelshuur, dat net als bouwrecht een onderdeel van het vastgoedrecht is. Met zijn beide specialisaties richt mr. Carl Hendrickx zich in zijn juridische dienstverlening vooral op bedrijven en particulieren die in de immobiliënsector actief zijn of daar gebruik van maken.

Voor advocaat Hendrickx is het volgen van de ontwikkelingen in de rechtsspraak één van de belangrijkste onderdelen van zijn vak. Want elke uitspraak in elke zaak kan een effect hebben op een volgende zaak als zogenaamd precedent. Daarom dat elk dossier dat met een van beide specialisaties vandoen heeft grondig gevolgd wordt. Een perfecte manier om nieuwe methodes te leren kennen om recht te halen.

Bel of mail me voor meer informatie of een persoonlijke afspraak op kantoor!